De ce este utilă funcția de ventilație la un cuptor electric?

De ce este utilă funcția de ventilație la un cuptor electric?

18 mai 2020 Uncategorized
De ce este utilă funcția de ventilație la un cuptor electric?

În goana după electrocasnice performante, la mare căutare sunt cuptoarele electrice cu ventilație. La ce ajută această funcție? Cum se folosește?

Un aspect foarte important este reprezentat de funcțiile cuptorului. Printre cele mai populare dintre funcții se numără: rotisor, abur, grill, funcția de programare a începerii si finalizării coacerii, decongelare rapidă sau curățare automată. Și, evident, funcția de ventilație.

Multe dintre cuptoarele electrice sunt dotate cu unul sau chiar mai multe ventilatoare care ajută la circulația aerului cald în cuptor, pentru un gătit mai rapid și mai eficient.

Această funcție de ventilație poate fi de mare ajutor fie atunci când se gătesc mai multe multe alimente în acelaşi timp, deoarece căldura ajunge în fiecare punct al cuptorului, fie atunci când, de exemplu, se pune un pui întreg la cuptor și se dorește să se coacă pe interior.

În principiu, este important să fie folosită această funcție pentru alimentele care au nevoie de crustă deasupra: peşte, carne albă, carne roşie, paste la cuptor, dulciuri fragede la interior. Carnea va rămâne crocantă în exterior și fragedă în interior.

Pe reducerinoi.ro ai o mulțime de cuptoare electrice, toate reduse!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *